Per què casar-te a Masia Mas Badó?


Preu

Us proposem un casament informal de tot un cap de setmana per un preu inferior al d'un casament tradicional. El preu no us ha de fer patir, ens agradaria que us caseu a Masia Mas Badó i per això ens ajustarem al màxim al vostre pressupost fins a trobar aquell que s'ajusti a les vostres necessitats.

Llibertat

Perquè tindreu llibertat per a fer i organtizar al vostre casament tot allò que heu somniat deixant anar la vostra creativitat i imaginació. Vosaltres i els vostres convidats us sentireu com a casa, molt lliures. A qui li facin mal les sabates o li molesti el vestit podrà anar a l'habitació a canviar-se i tornar a la festa de nou.

La Festa del dia Després

Casant-vos a Masia Mas Badó, podreu realitzar un casament de tot un cap de setmana que serà diferent, informal i inoblidable. Perquè us oferim les millors instal·lacions, i tenim els millors monitors i activitats a la vostra disposició per a continuar la festa l'endemà.

Ambient i tracte familiar

Perquè no heu de patir per les persones grans ni pels més petits. Ningú s’han d'amoïnar pels desplaçaments o el cansament. Els més grans disposaran d’un saló exclusiu per seguir la festa i podran anar a dormir quan ho desitgin. I per als més petits us oferim espais sense risc on córrer i jugar i piscina vallada.

Exclusivitat d'espais i horaris

Perquè només celebrem un casament al dia; el dia del banquet no heu de compartir els espais de celebració amb ningú més.

Rosa dels Vents

Perquè tenim la garantia de pertànyer a una gran empresa, Rosa dels Vents, especialitzada en hostaleria, lleure i diversió!